OM C/O NATURE

C/O Nature kåsa

NAMNET CARE OF NATURE

Namnvalet C/O (Care of) Nature, kommer av att vi möts på olika ställen i naturen, men också för att jag bryr mig om vår natur ”care of” och att naturen tar hand om oss. Mottot ”leave nothing but footprints” – är något av en ledstjärna, det ska inte synas att vi varit där när vi lämnar platsen. Jag har valt att använda mig av en husvagn som hub för mitt företag, vid behov packar jag in den utrustning som behövs, och kan möta upp dig vilket ger dig frihet att välja plats.

BAKGRUND & ERFARENHET

Jag som driver C/O Nature heter Carina Eriksson, och är uppväxt med friluftslivet. Redan innan jag kunde gå var jag ute med familjen i båten, senare kom tälten in i bilden och även lite husvagn. Jag lämnade de värmländska skogarna 1997 för att jobba i Lund, saknade naturen enormt, så när min dotter var 3 år började jag som ledare i Friluftsfrämjandet. Efter 13 år som barnledare så utbildades jag till Låglandsvandringsledare och blev ledare för Äventyrliga Vuxna 2017. Som ledare i Friluftsfrämjandet har jag haft möjlighet att utvecklas både som ledare och individ. Jag har även under de senaste åren gått ett flertal kurser inom ledarskap, projektledning och kreativitetsutveckling.

C/O Nature - hållbara naturupplevelser
C/O Nature skogsmeditation

TRYGGT OCH SÄKERT

Då säkerhet är en stor del av att klara av att vara ute i naturen, har jag fokuserat på olika utbildningar. Jag är en av de 75 guider som får titulera sig Certifierad Naturguide (en internationell certifiering) och en av de 20 guider i Sverige som är utbildade till Certified Interpretive Guide, vilket är en europeisk certifiering för guider. Jag är även utbildad ledare för vandring samt friskvårdsguide.

Visita
Interpret Europe
Certifierad naturguide
Naturturism Företagen
Friskvårdsguide
Stiftelsen Skånska Landskap
Söderåsens Nationalpark